Чувствате ли се зле, когато сте у дома? Когато не сме на

...
Чувствате ли се зле, когато сте у дома?
Когато не сме на
Коментари Харесай

Оставете чаша вода със сол и оцет в дома си и вижте какви невероятни промени ще има само за 24 часа!

Чувствате ли се зле, когато сте вкъщи?

Когато не сме на работа, домът нормално е най-хубавото място, където можем и желаеме да бъдем. Това е мястото, където множеството от нас се усещат сигурни.

Но в случай че има прекомерно доста отрицателна сила в домовете ни, тя има осезателен резултат върху вашите страсти, както и здравето ни.Въпреки, че не можете да видите тази енергия с невъоръжено око, Вие сигурно можете да почувствате как енергията на дома Ви постоянно отразява Вашето собствено вътрешно емоционално положение. Това е времето, да прогоните тези негативни, тъжни и напряко депресиращи вибрации, които могат да имат трагичен резултат върху настроението Ви. Опитайте тази лесна, домашна техника и изпратете всички тези отрицателни сили надалеч!

Ще имате нужда от:

1 чаша (тя би трябвало да бъде изцяло прозрачна)
бял оцет
Гранулирана сол
вода

Начин на подготвяне:

Добавя се малко сол, малко оцет и малко вода в чашата. Поставете я в някоя част от вкъщи, където прекарвате най-много време и където идват други хора, когато Ви посещават.

Оставете чашата там в продължение на 24 часа. След известно време, проверете какво се случва със солта, дали нивото й се е покачило или водата прелива.

Изплакнете чашата щедро с вода след 24 часа и повторете процедурата, ако мислите, че това е належащо. Сложете по една чаша във всички области на Вашия дом, до момента в който солта не спре да пораства.

Забележка : Поставете чашата на място, където не може да се види, тъй че тя да успее да поеме неприятните сили дейно!

ЗАЖЕНАТА

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР